Menus in

Huikea Maistelumenu – Helsinki


Kuninkaan kestit


Haraldin hovi keräsi kesteihin parhaat herkkunsa. Pöytiin kannetaan näyttävä ateriakokonaisuus, jossa maistellaan viikinkien taistelukilville koottuja pohjolan parhaita makuja. Kestien edetessä makuhermoja hivellään erilaisilla alkupaloilla sekä runsailla lämpimillä herkuilla. Kestit kruunaa mahtava jälkiherkkujen lajitelma. Kuninkaan kesteissä runsas ruoka on jo itsessään ohjelmanumero, joka synnyttää keskustelua ja saa vieraasi viihtymään Haraldin tunnelmallisessa kylässä. Eikä kukaan ole vielä poistunut Kuninkaan kesteistä nälkäisenä. Vieraasi viihtyvät varmasti kun heittäydyt Haraldin ja Helgan kestittäviksi.

Kuninkaan kestit sopivat yrityksen tai ryhmän tilaisuuteen tai lahjaksi.

Kuninkaan kestit sisältävät:
Lähes 40 herkullista makua alku-, pää- ja jälkiruokana
Ruuat näyttävästi aseteltuina viikinkien taistelukilpien päälle
Menujen ja makujen esittelyn
Ryhmällenne sopivan tunnelmallisen tilaratkaisun
Halutessanne ryhmälle viikinkikypärät
Lisämaksusta viikinkikaste rohkeimmille





Kuninkaan kestien ostaminen

Ryhmiä suosittelemme soittamaan Haraldiin.

Kestit voi ostaa kätevästi myös Haraldin verkkokaupasta
Verkkokaupastamme voit ostaa lahjakortin, joka lähetetään valintasi mukaan, joko PDF-muodossa haluamaasi sähköpostiosoitteeseen tai paperilla tulostettuna normaalissa postissa. Huomiothan, että Kuninkaan Kestit valmistetaan vähintään kahdelle.

Harald suosittelee pöytävarauksen tekemistä ja mainintaa Kuninkaan kesteistä. Näin varmistamme iltanne onnistumisen.

Kuninkaan kestit maksavat kahdelta hengeltä 140,40 € Lisäviikinki – 70,20 €/hlö ja se valmistetaan vähintään kahdelle henkilölle.

Kuninkaan kestien lisäksi Harald suosittelee lahjakortin ostamista verkkokaupasta Viisauden viiniä ja Voimaolutta varten.



Kuninkaan kestien menu

(valmistetaan vähintään kahdelle)

KUNINKAAN KESTIT KAHDELLE – 140,40 €

Lisäviikinki – 70,20 €/hlö

Valmistetaan vähintään kahdelle

 

Aasojen alkukilpi L

Päreelle poimitaan revittyä naudanposkea, isokauriinsalamia, broilerin sydäntä, tervattua silakkaa, marinoitua jokirapua sekä punajuurigraavattua lohta. Lisäksi raikasta salaattia ja metsämarjavinegretteä, ituja, pikkelöityä tomaattia, mummon fenkolikurkkua, retiisiä, belugalinssejä ja hunajamelonisalsaa sekä paistettua Saloniemen vuohenmaitojuustoa. Punajuuririeskaa ja saaristolaisleipää sekä raparperihilloketta, savuhirvimoussea ja kuivaliharouhetta, skyr-kananmunakastiketta ja merileväkaviaaria.

 

Baldurin kilpi  G

Kilvelle kerätään karitsan rosvopaistia, isokauriin entrecotea, pariloitua broilerinrintaa ja mausteista rypsipossunkylkeä vierellään kermaista juustoperunaa, Viikinkien kilpiperunaa ja paahdettuja juureksia, Viisauden viinikastia, paistinkastia sekä raparperihilloketta.

 

Vaanien jälkikilpi L

Makean nälkään koottiin pirtin parhaimmat tarjolle: Valhalla-nougatkuorrutettua suklaakakkua ja pähkinä-kauragranolaa, paistettuja lettuja, sokerihuurrettua riisipiirakkaa, tyrni-suklaakonvehteja, tervajäätelöä, mansikka-raparperisorbettia ja kettukarkkijäätelöä, kirnupiimämoussea, mansikkahilloa sekä korvapuustimoussea.

 

 

[/column]



[/row]