Menus in

Lounas – Helsinki


Viikko 30

maanantai

Purjo-palsternakkakeittoa L,G 9.20
Paistettuja muikkuja kermaviilikastin kera L,G 10.50
Grillattu possun lehtipihvi ja chilirelissiä L,G 10.50
Kauriinpaistia ja kauris-puolukkamakkaraa L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Paistettua leipäjuustoa skyr-valkosuklaamoussella L,G 2.00

tiistai

Yrttitarhan mustajuurikeittoa L,G 9.20
Välimeren lihapullia terva-sinappikastin kera L,G 10.50
Paistettua turskaa ja rapukastia L 10.50
Teurastajanpihviä suolakurkkurelissin kera L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka:Paistettua leipäjuustoa skyr-valkosuklaamoussella 2.00

keskiviikko

Kirkasta lohikeittoa L,G 9.20
Paahdettua häränposkea BBQ-kastin kera L,G 10.50
Kvinoa-kasvistäytteistä paprikaa L,G 10.50
Kauriinpaisti terva-sinaappikastilla L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Paistettua leipäjuustoa skyr-valkosuklaamoussella 2.00

torstai

Helgan hernekeittoa L,G ja pannaria L 9.20
Pariloitua broilerinrintaa,vadelma-balsamicokastia 10.50
Punajuuripihvejä vuohenjuuston kera 10.50
Paahdettua kuhaa ja kermaviilikastia 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Viikko 29

maanantai

Kesäkurpitsakeittoa L,G 9.20
Kalkkunan sisäfileetä pippurikastin kera L,G 10.50
Paistettuja muikkuja ja kananmunakastia L 10.50
Kaurismakkaraa ja haudutettua kauriinpaistia L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Suklaakaakkua L,G 2.00

tiistai

Tuorejuustolla aateloitua tomaattikeittoa L,G 9.20
Porsaanlehtipihviä ja savuhevosmoussea L,G 10.50
Täytettyjä kalarullia ja punajuurikastia L,G 10.50
Ankankoipea punajuurikastin kera L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Suklaakaakkua L,G 2.00

keskiviikko

Riistamakkarakeittoa L,G 9.20
Kikherne-kvinoapihviä ja nyhtöpapumuhennosta L,G 10.50
Paistettua lohta porkkanakastin kera L,G 10.50
Haraldin legendaarista lammassärää L 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Suklaakaakkua L,G 2.00

torstai

Helgan hernekeittoa M,G ja pannaria L 9.20
Broilerinrintaa savujuustokastin kera L,G 10.50
Pariloitua tofua ja porkkanahummusta L,G 10.50
Rosmariinivoissa paistettua kuhaa L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Piika-plikan kasvisgulassikeittoa L,G 9.20
Yrteillä makustettuja lihapullia L,G 10.50
Leivitettyä hietakampelaa ja hollandaisekastia L 10.50
Haudutettua porsaanetuselkää ja mustaherukkakastia L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Suklaakaakkua L,G 2.00

Viikko 28

maanantai

Fransmannien lohi-katkarapukeittoa L,G 9.20
Tateilla ja kasvispaistoksella täytettyjä lettuja L 10.50
Jauhelihapihviä ja Rooman kuminakastia L,G 10.50
Hirvikäristystä tervapuolukoiden kera L 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounasjälkiruoka: Vadelma-salmiakkisorbettia ja lakumousse 2.00

tiistai

Valkoviinillä aateloitua maa-artisokkakeittoa L,G 9.20
Pippuroitua porsaan etuselkää ja sienikastia, muusilla L,G 10.50
Rapsakoita silakkapihvejä ja kermaviilikastia, muusilla L,G 10.50
Pariloitua ankankoipea viinikastin kera L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounasjälkiruoka: Vadelma-salmiakkisorbettia ja lakumousse 2.00

keskiviikko

Tomaattinen kasviskeitto M,G 9.20
Sinappimarinoitua lohta ja remouladekastia L,G 10.50
Lihapullia haudutetun sipulin kera L,G 10.50
Yön yli haudutettua lammassärää L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounasjälkiruoka: Vadelma-salmiakkisorbettia ja lakumousse 2.00

torstai

Helgan hernekeittoa M,G ja pannukakkua L 9.20
Kasviskääryle ja kukkakaali-kvinoapaistosta L,G 10.50
Broilerinpaistileikettä cheddar-juustokastin kera L,G 10.50
Pariloitua kuhaa ja punajuurikastia 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Sauhu-Sannan savujuustokeittoa L,G 9.20
Kalkkunan lehtipihviä viinikastin kera L,G 10.50
Paneroitua kampelaa ja pinaattikastia 10.50
Viipaloitua teurastajanpihviä ja terva-sinappikastia L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounasjälkiruoka: Vadelma-salmiakkisorbettia ja lakumoussea 2.00

Viikko 27

maanantai

Kirkasta kalakeittoa L,G 9.20
Ylikypsää häränrintaa ja piparjuurimoussea G 10.50
Fetajuustolla täytettyä kalarullaa ja tomaattikastia 10.50
Teurastajanpihviä ja tulimaan adjikastia L,G 19.50
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka 2.00

tiistai

Tomaattista vuohenjuustokeittoa G 9.20
Voissa paistettuja muikkuja ja tillikermaviilikastia L,G 10.50
Mausteiset lihapullat puolukkakastin kera L,G 10.50
Pariloitua kauriinpaistia riistamoussen kera L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka vaniljajäätelöä mustikkamoussella L,G 2.00

keskiviikko

Huldan basilika-parsakaalikeittoa L,G 9.20
Broileria cheddarkastin kera L,G 10.50
Haudutettua hietakampelaa sienikastin kera L,G 10.50
Pariloitua porsaankylkeä ja terva-sinappikastia L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka 2.00

torstai

Helgan hernekeittoa L,G ja pannaria L 9.20
Paahdettua lohta suolapähkinähummuksen kera L,G 10.50
Valkolupiinitempeä ja vuohenjuustopunajuuria VL,G 10.50
Ylikypsää ankankoipea ja marjakastia L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Purjo-palsternakkakeittoa L,G 9.20
Ryytisinapilla kuorrutettua koljanfileetä L,G 10.50
Paneroitua porsaanfileetä L 10.50
Paahdettua kuhaa ja hauenmätimoussea L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka 2.00

Viikko 26

maanantai

Riistamakkarakeittoa M,G 9.20
Aurajuustolla aateloitua broilerinrintaa L,G 10.50
Paneroitua kampelaa L 10.50
Teurastajan valkosipulipihviä L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Räiskäleet L 2.00

tiistai

Välimeren katkarapukeittoa L,G 9.20
Grillattua kalkkunaa ja yrttihummusta L,G 10.50
Kvinoa-kasvispihvejä artisokkamuusin kera L,G 10.50
Hirvikäristystä ja tervapuolukkaa L 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka 2.00

keskiviikko

Metsästäjän sienikeittoa L,G 9.20
Paistettua lohta balsamicokastin kera L,G 10.50
Haraldin riistamakkarapannu L,G 10.50
Viiriäistä ja kalkkunaa marjakastin kera L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Räiskäleet L 2.00

torstai

Helgan hernekeittoa ja pannaria 9.20
Bataattipihviä vadelmakastin kera 10.50
Tervakastilla glaseerattua porsaankasleria 10.50
Sienestäjän kuhaa ja perunakakkua 10.50
Viikinkipäällikön lounas 29.90

perjantai

Koskenlaskijan juustokeittoa L,G 9.20
Yrttileivitettyä hietakampelaa ja sitrus-smetanaa L 10.50
Jauhelihapihviä pippurikastin kera L,G 10.50
Aifurin lammassärä L,G 19.90
Viikinkipäällikön lounas 29.90
Lounaan jälkiruoka: Räiskäleet L 2.00

Viikinkilounas Helsinki

Tarjoilemme herkullisen lounaan kello 11.00 – 14.00 arkisin.

Lounas sisältää runsaan salaattibufeen, patavahtien herkullisen keiton, talon leivät ja levitteet, nokipannukahvin, teen ja pääruuan valintasi mukaan. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat noutopöydässä, pääruoka passataan vieraillemme pöytään. Viikinkipäällikön lounaassa sekä alku-, pää- ja jälkiruoka passataan pöytään.

Suurin osa lounasruuistamme voidaan räätälöidä laktoosittomina/ gluteiinittomina.
Kotiruokalounas kustantaa 10,30 €  ja Helgan herkkulounaan hinta on 19,50 €. 

Pidä maistuva lounaskokous tai tuo seurueesi vaikka syntymäpäivälounaalle! Meille voi tulla työkavereiden kanssa pitämään taukoa aherruksesta koko joukolla. On mahdollista myös varata pienemmälle seurueelle kokoontumista varten rauhallinen pöytä salin puolelta. Kun veneseurueesi kohde on Helsinki, tule Viikinkiravintola Haraldiin nauttimaan paikkakunnan parhaat eväät! Nauti siis lounas hyvässä seurassa ja tunnelmallisessä miljöössä, parhaan palvelun kera.

VIIKINKIPÄÄLLIKÖN JOULULOUNAS SISÄLTÄÄ ALKU-, PÄÄ- JA JÄLKIRUOAN Á LA CARTE TYYLIIN 29.90 €

Alkuun patavahtien parhaita alkupaloja kivelle koottuna
Päähyvänä joko *Mehevää Broilerinrintaa ja omena-parmesaanimoussea* tahi *Paahdettua kuhaa tilliöljyllä koristettuna, tatti-kantarellikastilla* tahi * Kauriinpaistia ja riistamakkaraa, terva-sinappikastilla*
Lopuksi suut makiaksi Haraldin suklaakaakulla piparkakkumoussen ja kirsikkakastin kera

Pidätämme oikeudet muutoksiin.




Tilaa lounaslista sähköpostiisi