Ryhmätilat Helsinki

Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

Tilat

Ravintolassa on 170 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin.

Thrin tupa 15-20 hengelle
Odinin tupa 15-20 hengelle

Takasalissa on muutaman rappusen verran korkeammalla viikinkilaiva, johon mahtuu 30 klaanilaista. Viikinkilaivan viereen saamme 8-10 hengen pöytiä, jolloin suurempikin klaani mahtuu herkuttelemaan toistensa lähettyville

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.
Mikäli venekunnallanne on budjetti tai erikoistoiveita, kannattaa ne mainita lomakkeella.

Arkisin kello 11-14 on tarjolla lounasmenu. Alkuruoat, keitto ja salaatit, ovat  noutopöydässä, pääruoka tarjoillaan pöytään.
Kotiruokalounaan hinta on 10,30€  ja Helgan herkkulounaan 19,50€. Lounaan hintaan sisältyy kahvi/tee.

Päällikön lounaan hinta on 29€ ja siinä päivän alku-, pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään.

Katso á la carte lista tästä

Kokous

Kokouksille Haraldissa on  Thor 8-20 henkilölle ja Odin 8-20 henkilölle, tiloihin saa tarvittaessa videotykin sekä valkokankaan ja  Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys. Mikäli videotykki on käytössä, mahtuu pöydän äärelle molemmissa kabineteissa 14 henkilöä. Seinän vierelle saa tuoleja lisää, jolloin kokousväkeä voi olla enemmänkin.

Palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat. Katso tästä á la carte listamme

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta vaikka lounaskokoukselle.

Lahjakortti

Osta Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan lahjakortti itsellesi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja kuten Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva lahjaidea.