Ryhmätilat Oulu

Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille venekunnille.  Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus pirtissämme!

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro meille tilaisuutenne luonne ja budjetti, sekä mahdolliset muut toiveet, niin räätälöimme mielellämme teille sopivan makumatkan!

Tilat

Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin

Tuvat– Torin tupa 8-13 hengelle ja Freijan tupa jopa 50 hengelle

Ravintolamme on kellaritiloissa, joten  satoi tai paistoi, ravintolassamme on aina tunnelmallisen hämyisä tunnelma.

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto kaavakkeella.

Katso á la carte lista tästä

Kokous

Kokouksia ja muita tilaisuuksia varten Haraldissa on 13 hlön ja 48 hlön kabinetit.

Pienempi Tor-kabinetti 8-13 henkilölle ja isompi Freija-kabinetti jopa 50 henkilölle.

Kokouksia varten kabinetissa on mm. 55″ led-taulutv HDMI liitännällä sekä fläppitaulu. Kyytipojaksi kokouksiin kokouskahvit ja Haraldin menut. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska