Ryhmätilat Oulu

Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi. Tarjolla on useita sopivia tiloja erikokoisille venekunnille.  Rakennetaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus pirtissämme!

Ota yhteyttä sähköpostilla ja kerro meille tilaisuutenne luonne ja budjetti, sekä mahdolliset muut toiveet, niin räätälöimme mielellämme teille sopivan makumatkan!

Tilat

Ravintolassa on 150 asiakaspaikkaa, jotka jakautuvat ravintolasaliin ja tupiin

Tuvat– Torin tupa 8-13 hengelle ja Freijan tupa jopa 50 hengelle

Ravintolamme on kellaritiloissa, joten  satoi tai paistoi, ravintolassamme on aina tunnelmallisen hämyisä tunnelma.

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto kaavakkeella.

Katso á la carte lista tästä

Kokous

Kokouksia ja muita tilaisuuksia varten Haraldissa on 13 hlön ja 48 hlön kabinetit.

Pienempi Tor-kabinetti 8-13 henkilölle ja isompi Freija-kabinetti jopa 50 henkilölle.

Kokouksia varten kabinetissa on mm. 55″ led-taulutv HDMI liitännällä sekä fläppitaulu. Kyytipojaksi kokouksiin kokouskahvit ja Haraldin menut. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

Lahjakortti

Osta Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan lahjakortti itsellesi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja kuten Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva lahjaidea.