Ryhmätilat Turku

Yritys- ja ryhmätilaisuus

Suuremman juhlan saalistajille
Raskaan – ja usein sotaisankin – arjen vastapainoksi olivat viikingit sangen persoja juhlistamaan eloaan pöydäntäytteitä säästelemättä. Siispä ympärille kutsuttiin hyviä ystäviä ja pöytiin katettiin runsain mitoin syötävää ja juotavaa!

Yritystilaisuus, pikkujoulut, varpajaiset, syntymäpäivät  –  Haraldin kurkihirren alle sopii saapua suuremmallakin venekunnalla passattavaksi.  Rakennetaan yhdessä teille ikimuistoinen tilaisuus!

Tilat

Ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa.

Ravintolan etuosassa sijaitsee Aegir, tähän saamme kolme kymmenen hengen pöytää tai pienempiä, 2-8 hengen pöytiä.

Keskellä ravintolaa on Odinin mukaan nimetty sali, mistä löytyy 2-10 hengelle sopivia pöytiä. Tähän saliin mahtuu yhteensä 40 henkeä.

Perä nurkkaa kutsumme Thorin tantereeksi. Täältä löytyvät meidän isoimmat pöydät, yhteen saamme mahtumaan jopa 20henkeä. Yhteensä tantereelle mahtuu 46 henkeä.

Freyan kehto on hurmaava oma huone missä on yksi kahdeksan hengen pöytä, tarvittaessa saamme sen kahdelletoista katettua.

Ruokailu

Valitse seurueellesi maistuvat retket Haraldin á la carte listalta tai pyydä teitä varten räätälöity makumatka yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Katso á la carte lista tästä

Ryhmämenuiden hinnat ovat voimassa ainoastaan yhteislakulla ja ennakkotilauksesta. Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous yhteydenotto lomakkeella sivun alareunasta.

Arkisin kello 12-14 on tarjolla pöytiintarjoituna lounasmenu.

Katso lounasmenu tästä

Kokous

Kokouksille suosittelemme Freyan kehtoa mihin mahtuu 8-12 henkeä. Haraldissa on maksuton, langaton nettiyhteys.

Palaveria piristämään Haraldin herkulliset ruoat.  Katso tästä á la carte listamme

Pienemmille seurueille – varaa rauhallinen pöytä salin puolelta vaikka lounaskokoukselle.

100 oravannahka
Haraldin ja helgan rakkauspaketti
yrityslahjakortti ruokajuoma

Lahjakortti

Valitse mieleisesi ravintola lahjakortti ja osta se verkkokaupastamme itsellesi tai lahjaksi! Koko kaupunki nautiskelee Viikinki ravintola Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva ja ajaton lahjaidea.

PDF Menut eri kielillä

fi-flag

Haraldin menu suomeksi

Harald's menus in English

Haralds menyer på Svenska