Ravintola Harald Helsinki

Olitpa vailla pienoista nautintoa tai suurta juhlaa, Haraldissa löytyy suunmukaista pikkuherkuista jälkihyviin koko seurueelle. Voit valita omat suosikkisi runsaalta ruokalistalta. Varaa pöytä ravintolaamme vain omalle kulinaristiselle hetkelle tai nappaa kaikki kynnelle kykenevät mukaan. Tervetuloa Ravintola Haraldiin Helsinkiin! Ravintolamme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Citykäytävällä.

Aukioloajat

Facebook

Instagram

Työpaikat Helsinki

töihin ravintola haraldiin
Työpaikat Helsinki

Palvelupäällikkö Helsinki

Haemme Viikinkiravintola Haraldin helsingin toimipisteen saliin palvelupäällikköä. Viikinkylämme tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työympäristön sekä rennon työyhteisön.

Lue lisää
tarjoilija helsinki
Työpaikat Helsinki

Tarjoilija Helsinki

Haemme Viikinkiravintola Harald Helsinkiin vakituista tarjoilijaa kokopäiväiseen työhön iloisten viikinkien joukkoon.

Lue lisää
keittiömestari
Työpaikat Helsinki

Keittiömestari Helsinki

Oletko sinä etsimämme viikinki, joka luo elämyksiä asiakkaille kokkaamalla mieleenpainuvan illallisen tai täyttämällä vatsat maistuvalla lounaalla?

Lue lisää

Lahjakortti

Osta Haraldin 30 €, 50 €, 100 € tai vapaavalintaisen summan lahjakortti itsellesi tai lahjaksi. Verkkokaupastamme löydät myös muita arvostettuja ja maukkaita lahjakortteja kuten Haraldin ja Helgan rakkauspaketti. Koko kaupunki nautiskelee Haraldin herkkuja enemmän kuin mielellään – tästä siis oiva lahjaidea.